Select your Top Menu from wp menus

Japonia: Decana de varsta a omenirii a murit la 115 ani

Cea mai in varsta femeie din lume, japoneza Koto Okubo, a decedat sambata, la varsta de 115 ani, intr-un camin de batrani din Kawasaki (estul Japoniei), au anuntat autoritatile locale, citate de AFP.

Nascuta la 24 decembrie 1897, Okubo a devenit decana de varsta a omenirii in decembrie 2012, dupa decesul, in Statele Unite, a Dinei Manfredini, care avea tot 115 ani.

Autoritarile municipale din Kawasaki nu au precizat cauza decesului, potrivit agentiei Kyodo. Agentia Jiji Press a mentionat in schimb ca batrana femeie a murit in urma unei boli.

Potrivit municipalitatii din Kawasaki, Koto Okubo a beneficiat mult timp de prezenta alaturi de ea a fiului sau, care locuieste in acelasi camin de batrani.

Decanul de varsta al omenirii este in prezent japonezul Jiroemon Kimura, 115 ani, care traieste in regiunea Kyoto (centru).

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/japonia-decana-de-varsta-a-omenirii-a-murit-la-115-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19