Select your Top Menu from wp menus

Janet Jackson s-a căsătorit cu un miliardar din Qatar

Cântăreaţa americană pop şi actriţa Janet Jackson s-a căsătorit cu miliardarul din Qatar, Wissam Al Mana. Cuplul şi-a oficializat relaţia în secret încă la sfârşitul anului 2012, transmite marţi AP.

La două luni după eveniment, Janet Jackson a emis un comunicat în care a cerut presei să-i respecte dreptul la intimitate.

Ceremonia căsătoriei, consumată la sfârşitul anului 2012, a fost ‘liniştită, privată şi foarte frumoasă’, conform presei de peste Ocean, care nu cunoaşte detalii referitoare la destinaţia unde tinerii căsătoriţi şi-au petrecut luna de miere.

La sfârşitul lunii decembrie, publicaţia britanică Daily Mail relatase referitor la logodna secretă între cântăreaţă şi miliardarul qatariot, care s-ar fi cunoscut în 2010. Omul de afaceri (37 de ani) i-ar fi dăruit cântăreţei (46 de ani) un inel ‘imens şi scump’, ea declarând că acum îi este ‘frică să-l piardă’, după cum scria Daily Mail.

Janet Jackson este sora mai mică a ‘regelui pop’ Michael Jackson, care s-a stins din viaţă la 25 iunie 2009. Ea a început să cânte la vârsta de 7 ani, iar în 1976 a început să joace în serialul de televiziune The Jacksons. La 16 ani, Janet a semnat un contract cu casa de discuri A&M, care i-a şi lansat primul său album. Dar, cântăreaţa şi-a câştigat faima graţie discului Control, apărut în 1986. Conform publicaţiei Billboard, artista se află printre cei mai vânduţi cântăreţi din întreaga istorie a muzicii pop moderne

sursa: agerpres.ro