Select your Top Menu from wp menus

Jandarmii francezi au venit să prindă infractori în Chişinău

Jandarmii din Franţa au fost nevoiţi să se deplaseze la Chişinău pentru a prinde un infractor care împreuna cu alţi cinci concetăţeni au furat telefoane mobile în sumă de 350 mii de euro din centrele comerciale din Franța.

Hoţii se află în arest și vor fi judecați în Franța, întrucât legislația actuală nu prevede extradădarea infractorilor străini, iar cel reţinut la Chişinău va fi judecat în Repulica Moldova.

“Investigațiile polițienești, care au durat mai bine de jumătate de an, au scos la iveală că acești moldovenii au comis furturi și alte țări europene ca Spania, Austria și Elveția” a declarat astăzi în cadrul unei conferințe la Chișinău reprezentantul Jandarmeriei Franceze.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 8 la 20 de ani de pușcărie.
sursa:union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/jandarmii-francezi-au-venit-sa-prinda-infractori-in-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19