Select your Top Menu from wp menus

Jaf la iazul din Orhei. Un tânăr a fost bătut şi tâlhărit de alţii doi. Bănuiţii au ajuns pe mâna poliţiei

Un tânăr de 30 de ani din raionul Orhei s-a plâns la poliţie, după ce a fost bătut şi tâlhărit pe malul iazului din oraşul Orhei. Jaful a avut loc ieri seara şi ar fi fost săvârşit de către alţi doi tineri – de 20 şi 30 de ani, respectiv, care au fost deja reţinuţi de poliţie.

Potrivit ofiţerului de presă al IP Orhei, Diana Maxim,  în momentul  depunerii plângerii tânărul avea semne vizibile de violenţă fizică. Acesta a declarat că a fost ademenit de către doi necunoscuţi în fâşia forestieră de lângă iaz, unde a fost bătut şi deposedat de actele de identitate, bani în suma de 1600 lei şi un telefon mobil. Paguba este estimată la 6100 lei.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi în cazul în care vinovăţia lor va fi demonstrată, risca de la 5 la 7 ani de pușcărie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/jaf-la-iazul-din-orhei-un-tanar-a-fost-batut-si-talharit-de-altii-doi-banuitii-au-ajuns-pe-mana-politiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19