Select your Top Menu from wp menus

Jaf în centrul Parisului; au fost sustrase bijuterii în valoare de două milioane de euro

Mai mulţi hoţi au pătruns în noaptea de duminică spre luni cu o maşină de teren în vitrina unui magazin cu bijuterii din apropierea Pieţei Vendome din Paris – zona capitalei franceze unde sunt concentrate centrele comerciale de lux – şi au sustras bijuterii în valoare de circa două milioane de euro, relatează presa locală.

Potrivit unui martor, luni la ora 4:30 un autoturism Jeep Cherokee a spart vitrina magazinului, amplasat la numai câţiva zeci de metri de Ministerul Justiţiei, şi mai mulţi indivizi au intrat în interior. După ce au luat bijuteriile şi ceasurile de lux, hoţii au incendiat vehiculul şi au dispărut cu un alt autoturism.

Cu câteva ore înaintea acestui jaf, alţi doi bandiţi, care se deplasau cu un scuter şi aveau asupra lor un pistol-mitralieră Kalaşnikov şi un pistol automat, au sustras circa 60.000 de euro de la o firmă de catering ce lucrează pentru Căile Ferate Franceze (SNCF), după ce i-au ameninţat cu armele pe paznicii acesteia.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/jaf-in-centrul-parisului-au-fost-sustrase-bijuterii-in-valoare-de-doua-milioane-de-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19