Select your Top Menu from wp menus

Iurie Leancă: Înţelegerile oculte ale majorităţii parlamentare vor ieşi la iveala în scurt timp

Ex-premierul Iurie Leancă le mulţumeşte astăzi tuturor susţinătorilor săi pentru gandurile bune transmise şi declară că va merge înainte „aşa cum le-a promis oamenilor in campania electorală”.

Iurie Leancă anunţă, pe pagina sa de facebook, că cel tarziu săptămana viitoare va anunţa cum va activa mai departe, „după consultari cu cei care şi-au dat votul” şi „care susţin cu adevărat Republica Moldova”.

De asemenea, politicianul a accentuat că va discuta cu cei care îşi doresc ca ţara noastră să meargă pe o cale europeană reală „nu una mimată de o majoritate parlamentară netransparentă şi care are la bază înţelegeri oculte, care însă vor ieşi la iveală în scurt timp”.

Iurie Leancă i-a mulţumit şi ex-premierului Ion Sturza „pentru susţinere, inclusiv pentru sprijinul acordat cât timp am ocupat funcţia de premier, in mod special, pentru criticile constructive”.

Iurie Leancă a deţinut funcţia de premier din luna mai 2013 şi până la 18 februarie 2015. La 12 februarie, Parlamentul nu a acordat vot de încredere Guvernului Leancă II.

sursa: moldova.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/iurie-leanca-intelegerile-oculte-ale-majoritatii-parlamentare-vor-iesi-la-iveala-in-scurt-timp/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19