Select your Top Menu from wp menus

Iurie Leancă, cel de-al treilea candidat la funcţia de preşedinte

Liderul Partidului Popular European, Iurie Leancă, este al treilea candidat la funcţia de preşedinte, înregistrat de Comisia Electorală Centrală, transmite IPN.

Secretarul Comisiei, Veaceslav Agrigoroae, a declarat vineri, 16 septembrie, că CEC a recepţionat 825 de liste de subscripţie cu peste 20 de mii de semnături din 21 de unităţi administrativ-teritoriale. Ca urmare a verificărilor, peste trei mii de semnături au fost declarate nule, iar aproape 18 mii de semnături au fost declarate valabile, fiind întrunit numărul necesar de semnături.

Până în prezent, în cursa electorală au mai fost înregistraţi liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, şi liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/iurie-leanca-cel-de-al-treilea-candidat-la-functia-de-presedinte/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19