Select your Top Menu from wp menus

Iurie Leancă: apropierea de UE este motorul reformelor şi liantul guvernării

Apropierea de Uniunea Europeană nu este o opţiune, este o necesitate crede premierul interimar Iurie Leancă. Într-un interviu cu Europa Liberă, Leancă a declarat că apropierea de UE este motorul reformelor, dar şi liantul partidelor care negociază o nouă coaliţie de guvernământ: „Dacă există o idee care ne menţine pe fostele partide din AIE, cu anumite mici amendamente, deci dacă ne menţine şi ne mobilizează să resetăm această coaliţie, să creăm un guvern, dar eventual mai funcţional, atunci această idee se poate formula drept ideea integrării europene”.

Scăderea entuziasmului moldovenilor pentru Uniunea Europeană, relevată de ultimul BOP, este pusă de Leancă nu pe seama conjuncturii politice, ci a unei deficienţe de comunicate cu cetăţenii.

Într-un interviu cu Europa Liberă, premierul interimar Iurie Leancă a declarat că problema transnistreană poate fi rezolvată, cu răbdare, mai ales dacă se creează „un mediu atractiv pe malul drept al Nistrului, astfel încât cei de pe malul stâng să vadă că noi suntem capabili să creăm un sistem benefic pentru omul simplu”.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/iurie-leanca-apropierea-de-ue-este-motorul-reformelor-si-liantul-guvernarii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19