Select your Top Menu from wp menus

Iurie Leancă a vizitat câteva grădinițe şi şcoli din raionul Orhei

Prim-ministrul Iurie Leancă a efectuat astăzi o vizita în raionul Orhei, la gimnaziul din satul Pelivan, unde îşi fac studiile peste o sută de elevi. Aici, șeful Executivului a inspectat lucrările de reparaţie care au loc la o anexă a clădirii, unde se află sala de sport.

Directoarea instituţiei, Viorica Duca, a menţionat că pe langă schimbarea acoperişului ar fi nevoie și de echipament sportiv. În acest sens, Prim-ministrul a dat asigurări că după ce va fi renovată sala, va fi oferit echipamentul necesar.

În timpul vizitei grădiniţei din localitate Premierul a spus că vor fi identificate suplimentar mijloacele financiare necesare pentru renovarea faţadei şi a terenului de joacă, astfel încât grădiniţa să devină una modernă, cu condiţii bune pentru copii, anunţă un comunicat al Executivului republican.

Tot astăzi Iurie Leancă a vizitat şi a gimnaziul din localitatea Furceni, comuna Ivancea.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/iurie-leanca-a-vizitat-cateva-gradinite-si-scoli-din-raionul-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19