Select your Top Menu from wp menus

Iuliana Beregoi – finalista! S-a calificat in finala , la ‘Golos Deti’ VIDEO

Iuliana Beregoi va concura  in finala show-lui ‘Golos Deti’. Tanara si talentata interpreta din Orhei Iuliana Beregoi  a fost selectata sa evolueze in finala concursului muzical “Golos Deti” care se desfasoara in capitala Rusiei.

Aseara, Iuliana s-a remarcat pe scena din Moscova, interpretand impreuna cu alte doua participante o piesa in limba rusa.

Din copiii care au concurat ieri,  doar doi s-au calificat pentru finala care va avea loc pe 28 aprilie.  Fata cu ochi caprui din Orhei, Iuliana, este una din cei doi finalisti.

Prestatia deosebita a Iulianei Beregoi a propulsat-o pe buna dreptate in cea mai importanta etapa a unui spectacol muzical grandios, pe care are si sanse sa il castige.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/iuliana-beregoi-finalista-s-a-calificat-in-finala-la-golos-deti-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19