Select your Top Menu from wp menus

Iubire fără limite sau înconjurul lumii în 30 de … căsătorii

Iubirea nu are limite! A dovedit-o un cuplu britanic, care şi-a celebrat căsătoria, organizând 22 de ceremonii de nuntă doar în ultimul an. Şi nu se vor opri aici. Nuntaşii au anunţat că mai au planificate încă opt!

Cu toate acestea, cei doi au mărturisit că au emoţii înainte de fiecare ceremonie. Cuplul a călătorit 55 de mii de km pe continentul american şi a devenit din ce în ce mai creativ în adoptarea tematicilor de nuntă.

Dacă în Costa Rica s-au căsătorit pe un vapor vechi, într-o atmosferă deosebit de romantică, nunta lor de la Hollywood a fost desprinsa din filmele de groaza. Cei doi s-au costumat în vampiri.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/iubire-fara-limite-sau-inconjurul-lumii-in-30-de-casatorii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19