Select your Top Menu from wp menus

Iti piere pofta de mancare comandata! Vezi ce se intampla intr-o pizzerie VIDEO

Pizza si alta mancare la comanda a devenit ceva obisnuit  in meniul oricui vrea sa manance ceva gustos, fara ca sa se oboseasca cu pregatitul.  Una-doua si zicem prima ce ne vine in minte:  ’Hai cate o pizza!’, sau “Hai niste carnaciori’, etc, scrie TurdeTur.info .

Nu se stie cati vor mai fi atat de pofticiosi pentru mancarea comandata fie la pachet, fie in vreun pizzerie, cafenea, restaurant, dupa ce  vor vedea ce face un  manager al pizzeriei. Si s-ar mai gandi ca si in bucatariile altor  localuri similare nu e nicio o problema sa se faca  acelasi ori alte lucruri mizerabile cu mancarea pentru care mai si platim deloc putin.
„Întâmplarea” a fost filmată de o cameră de luat vederi dintr-o unitate Pizza Hut din Kermit, West Virginia (SUA), fiind postată ulterior pe site-ul liveleak.com.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/iti-piere-pofta-de-mancare-comandata-vezi-ce-se-intampla-intr-o-pizzerie-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19