Select your Top Menu from wp menus

ITALIA: Un moldovean a căzut în gol de la o înălțime de 10 metri

Un moldovean se află în stare gravă la un spital din Italia după ce a suferit un accident la locul de muncă. Bărbatul s-a prăbușit de la o înălțime de 10 metri.
Nefericitul incident a avut loc luni, 1 iulie, în orașul italian Padova. Bărbatul în vârstă de 45 de ani era angajat al unei companii de construcții din Rimini, scrie Stirilocale.md.

În momentul tragediei, victima efectua lucrări de reconstrucție pe acoperișul unei clădiri. Într-un moment de neatenție moldoveanul și-a pierdut echilibrul și a căzut în gol de la o înălțime de aproximativ 10 metri.

Victima a fost transportată imediat la cel mai apropiat spital. Potrivit medicilor, bărbatul se află în stare critică. El a suferit fracturi la membrele superioare.

Poliția cercetează cazul. La locul accidentului au sosit imediat și cei de la protecția muncii, pentru a stabili dacă au fost respectate normele de siguranță.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/italia-un-moldovean-a-cazut-in-gol-de-la-o-inaltime-de-10-metri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19