Select your Top Menu from wp menus

Italia e in stare de SOC: 27 de fotbalisti, implicati intr-un nou SCANDAL cu PARIURI! Serie A, zguduita pentru a treia oara in 5 ani! Ce jucatori au ajuns la POLITIE:

Italienii se afla din nou in fata unui scandal de proportii din cauza mafiei pariurilor si a meciurilor aranjate, politia din Bari deschizand o ancheta pe numele a nu mai putin de 27 de fotbalisti din primele doua ligi.

Conform presei din Peninsula, autoritatilor din Bari li s-au inaintat 3 plangeri diferite pe numele a 36 de persoane, reclamate ca ar fi implicate in pariuri ilegale.

Autorii plangerilor sustin chiar ca pariurile ilegale ar fi continuat chiar si in perioada in care Juventus era retrogradata pe liga secunda, Bari, Treviso, Salernitana sau Sampdoria fiind patru dintre echipele care au apelat la acestea mijloace pentru a face rost de bani.

Palermo, echipa care zilele acestea incearca sa il transfere pe Ciprian Marica, nu scapa nici ea de acuzatii, un meci cu Bari, din sezzonul 2010, fiind si el suspectat de blat.

Politia a luat deja cateva masuri impotriva unor fotbalisti, Alessandro Parisi, Marco Rossi si Simeone Bentivoglio fiind pusi sub acuzare dupa ce fiecare ar fi primit cate 30 de mii de euro din partea unui intermediar.

Mai mult, numele unui fotbalist implicat si in precedentele scandaluri, Andrea Masiello, apare pe lista, acesta fiind banuit ca a luat 50.000 de euro de la mai multi jucatori ai Sampdoriei pentru a trisa la un meci.

Ancheta autoritatilor din Italia este in desfasurare.

sursa: sport.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/italia-e-in-stare-de-soc-27-de-fotbalisti-implicati-intr-un-nou-scandal-cu-pariuri-serie-a-zguduita-pentru-a-treia-oara-in-5-ani-ce-jucatori-au-ajuns-la-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19