Select your Top Menu from wp menus

Italia, 2 moldoveni. El : ‘accident din neatentie. Ea: ‘a vrut sa ma omoare’

 Un moldovean va fi cercetat penal în Italia pentru tentativă de omor. Acesta, la volanul unei maşini în care se afla soţia şi fiica sa, a ajuns într-un râu cu tot cu automobil.

Evenimentul s-a produs  saptamana aceasta. Sotii  se aflau la bordul unei maşini împreună cu fiica numai de un an şi jumătate, iar cei doi se certau. La un moment dat maşina a derapat şi s-a pomenit într-un râu. Bărbatul a reuşit în cele din urmă să-şi salveze soţia şi fiica, scrie presa italiană.

La sosirea poliţiei, mărturiile soţilor s-au dovedit a fi diferite. Astfel bărbatul a declarat că nu a fost atent şi a suferit accidentul. În timp ce femeia a declarat că acesta a încercat să-şi omoare familia.

Potrivit investigaţiilor preliminare cei doi se certau din cauza infidelităţi femeii, iar aceasta şi-ar fi anunţat soţul că ar dori să-l părăsească. Cu ceva timp în urmă, poliţia a intervenit la domiciliul acestora pentru violenţă în familie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/italia-2-moldoveni-el-accident-din-neatentie-ea-a-vrut-sa-ma-oanoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19