Select your Top Menu from wp menus

Islanda vrea sa-şi schimbe numele

Asociaţia companiilor turistice din Islanda a deschis un site pe care se pot propune noi nume pentru această ţară-insulă, cu scopul de a atrage un număr mai mare de turişti, relateazăRador, cu referire la BETA.

Reprezentanţii Asociaţiei companiilor turistice din Islanda consideră că ţara lor ar atrage mai mulţi turişti dacă şi-ar schimba numele, pentru că oamenii nu ar mai asocia-o cu gheaţa şi cu frigul.

Un nume nou pentru Islanda poate fi propus pe site-ul Inspiredbyiceland.com.

Printre numele propuse până acum sunt următoarele: Niceland, Danceland, Dreamland, Spaceland, Jump For Joy Land, Catch-A-Cloud Land, dar şi OMGWTFland.

Concursul este deschis până pe 21 martie 2013, când un grup pentru dezvoltare economică a Islandei va alege câştigătorul.

Parlamentul islandez nu este obligat să schimbe numele ţării, dar nu este exclus ca acest lucru să se întâmple.

Elldor.Info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/islanda-vrea-sa-si-schimbe-numele/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19