Select your Top Menu from wp menus

Islamiştii au DISTRUS mormântul unui PROFET CREŞTIN VIDEO

Jihadistii membri ai recent infiintatului „Stat Islamic” au distrus mai multe altare religioase shia si sunni, vechi de sute de ani, din orasul irakian nord-vestic Mosul (provincia Ninive). Printre mormintele distruse se numara si cel al profetului Iona. Saptamana aceasta a fost postata online o inregistrare in care se poate vedea cum un barbat, imbracat in haine negre si cu cagula, foloseste un baros pentru a distruge monumentul religios.

The Daily Mail relateaza, citand autoritatile irakiene, ca unul dintre mormintele distruse ii apartine profetului Iona (Yunus in araba), important atat in traditia crestina cat si in cea islamica. Iona, profetul inghitit de catre un peste urias, este personajul principal al Cartii lui Iona si este considerat un profet minor.

Potrivit sursei citate, din imagini reiese ca aufost distruse in jur de 12 altare religioase shia si sunni din Mosul, al doilea oras ca marime din Iraq, si din orasul Tal Afar, aflat in acest moment sub controlul jihadistilor.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/islamistii-au-distrus-mormantul-unui-profet-crestin-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19