Select your Top Menu from wp menus

Iohannis a decis SĂ NU SE FACĂ DE RÂS – a amânat vizita în Moldova

Târgul pentru partajarea posturilor dintre partidele parlamentare se pare că a dus la amânarea vizitei preşedintelui României în Republica Moldova. Deşi anterior anunţa că va vizita ţara noastra pe 22-23 ianuarie, Nicolae Timofti și Klaus Iohannis au convenit telefonic să amâne întrevederea până la formarea unei alianțe de guvernare la Chișinău.
La începutul lunii ianuarie, într-un interviu pentru Adevărul, Klaus Iohannis, a spus că negocierile pentru formarea unei noi coaliții de guvernare la Chișinău s-ar putea finaliza înaintea vizitei sale în Moldova, programată pentru 22-23 ianuarie. Iohannis și-a exprimat convingerea că votul acordat de moldoveni la 30 noiembrie a fost „pro-european”. „Este un lucru pe care îl apreciez și această apreciere vreau să o subliniez inclusiv prin vizita mea”, a adăugat președintele.
Negocierile pentru formarea unei coaliţii dintre partidele care se declară proeuropene PLDM,PD şi PL însă de o lună şi jumătate bat pasul pe lor. PLDM şi PD purtând în prezent negocieri cu comuniştii , pe care le califică drept poziztive, deşi în campania electorală au promis să nu creeze coaliţii cu această formaţiune.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/iohannis-a-decis-sa-nu-se-faca-de-ras-a-amanat-vizita-in-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19