Select your Top Menu from wp menus

Învinuitul de comiterea dublului omor de la Ialoveni va fi extrădat din Turcia

În rezulatul unui şir de demersuri înaintate Ministerului Justiţiei din Turcia şi întrevederii personale în iunie curent a Procurorului General al Republicii Moldova Valeriu Zubco cu Ministrul Justiţiei al Turciei dl Sadullah Ergin, s-a reuşit promovarea urgentă a deciziei şi acceptarea extrădării cetăţeanului Republicii Moldova.

Ultimul este învinuit de Procuratura Republicii Moldova că în luna septembrie 2010 ar fi comis în raionul Ialoveni un dublu omor, fiind anunţat în căutare de organele de drept din Republica Moldova.

În luna mai 2011 Procuratura Generală a Republicii Moldova a iniţiat către Ministerul Justiţiei al Turciei demers de extrădare a cetăţeanului în vîrstă de 32 ani, pentru a fi tras la răspundere penală pentru omor intenţionat comis cu deosebită cruzime.

Potrivit procurorilor, procesul de extrădare a durat o perioadă îndelungată deoarece, conform legislaţiei Turciei, decizia finală asupra extrădării urmează a fi aprobată de Consiliul de Miniştri al Turciei.

În prezent oficiile Interpol din ambele state organizează predarea extrădatului pentru a fi investigat şi deferit justiţiei în Republica Moldova.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/invinuitul-de-comiterea-dublului-omor-de-la-ialoveni-va-fi-extradat-din-turcia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19