Select your Top Menu from wp menus

Învingătorul Fabricii de Staruri 3 merge să concerteze în centrul Bucureștiului

După ce i-a convins pe juraţii Andrei Gheorghe, Nicu Alifantins şi Natalie Toma, Alex Maţaev vine să performeze live în Centrul Vechi al Bucureştiului, scrie Adevărul.it.

Artistul va susţine primul lui concert în România, iar cei care vor să-l asculte şi să-l întâlnească o pot face la clubul The Floor pe 13 iulie, de la ora 22.30. Alături de chitara sa, Alex promite publicului din România un concert de neuitat, cu muzică 100% live!

„Este primul meu concert în România şi sunt bucuros că are loc într-un club din Bucureşti! Abia aştept să mă întâlnesc cu publicul de aici şi sunt convins că va fi o seară minunată!” a declarat Alex pentru Adevarul.it.

Alex Maţaev este câștigătorul ultimei ediții a Fabricii de Staruri și cel care s-a ales cu un premiu în valoare de 50.000 de euro, dar și cu un contract cu o casă de discuri din România. Tânărul 22 de ani s-a născut în oraşul Bălţi. La numai 10 ani scrie primele versuri pentru o piesă muzicală, iar la 17 înființează o trupă, împreună cu câțiva prieteni.
sursa:adevarul.md