Select your Top Menu from wp menus

Investigație RISE Moldova: milioane de euro ajung în conturile firmelor afiliate lui Plahotniuc

De fiecare dată când îți schimbi operatorul de telefonie mobilă și alegi să-ți păstrezi numărul de telefon, cineva căștigă bani grei.

Afacerea s-a numit: portarea numerelor de telefon.

Cei mai mari operatori de telefonie mobilă din Moldova plătesc pentru fiecare utilizator care migrează dintr-o rețea în alta. Banii ajung la o firmă privată cu rădăcini în paradisuri fiscale și selectată cu grijă de către autorități.

Din banii câștigați din portarea numerelor, firma intermediară a transferat ani la rând milioane de euro în conturile companiilor paravan din rețeaua lui Vladimir Plahotniuc, folosind o adresă de internet comună cu cea a fundaţiei oligarhului.

mai multe pe rise.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/investigatie-rise-moldova-milioane-de-euro-ajung-in-conturile-firmelor-afiliate-lui-plahotniuc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19