Select your Top Menu from wp menus

Învăţătorii vor picheta mâine Guvernul pentru a primi salarii cu 50% mai mari

Marți, 8 aprilie curent, cu începere de la ora 10:00, membri ai Sindicatului Educației și Științei (SEȘ) din toată țara vor ieși la acțiuni de protest în masă și vor înainta autorităților o serie de revendicări.
Membrii SEȘ vor picheta Guvernul Republicii Moldova în perioada de la 8 până la 10 aprilie curent, zilnic, în intervalul orelor 10:00 – 12:00.
Sindicaliștii au anunțat luni că vor picheta marți Casa Guvernului pentru a le fi majorate salariile. Anterior ei au cerut să le fie majorate salariile cu 50%.
Scopul acţiunilor ale SEȘ este manifestarea protestului faţă de atitudinea indiferentă a guvernanţilor, exprimată prin refuzul de a purta negocieri privind majorarea salariilor angajaţilor din învăţământ în raport cu majorarea preţurilor. Revendicările (lozinci, placate, scandările) vor purta un caracter strict socio-economic.
La începutul lunii martie Ministerul Educației a esmis un comunicat în care anunţă că de la 1 octombrie 2014, salariile cadrelor didactice urmează să fie majorate cu 15 la sută.
În comunicat se spunea că pe parcursul următoarelor luni Ministerul Educației va lucra la un nou sistem de salarizare, care să asigure competitivitatea salariului angajaților din sectorul educațional în raport cu alte sectoare și să țină cont de performanțele individuale ale angajaților.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/invatatorii-vor-picheta-maine-guvernul-pentru-a-primi-salarii-cu-50-mai-mari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19