Select your Top Menu from wp menus

Inundaţii cu victime în România

Ploile torenţiale şi inundaţiile fac ravagii în România. Un bărbat a făcut infarct în mijlocul viiturii, după ce maşina în care se afla a fost luată de apă. Mai multe străzi din Buzău şi de pe lângă Bucureşti se află sub ape de peste jumătate de metru, informează Agerpres.
În judeţul Ialomiţa apa a inundat zeci de gospodării şi a distrus culturile agricole. Unii oameni îşi fac bagajele, în caz de evacuări. Din cauza furiilor apelor şi alunecărilor de teren, patru drumuri naţionale sunt blocate.

Ploile abundente au făcut ravagii şi în judeţul Hunedoara. Meteorologii au emis cod portocaliu de inundaţii şi pentru astăzi. Potrivit autorităţilor române pompierii sunt pregătiţi să intervină.

sursa: trm.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inundatii-cu-victime-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19