Select your Top Menu from wp menus

Intoxicație în grup într-un gimnaziu din raionul Rezina

Un grup de 14 copii, cu vârstele cuprinse între 11 şi 15 ani, dar şi un matur din satul Pereni, raionul Rezina, au fost internați în Spitalul raional, în stare grav-medie, cu simptome de dispnee și tuse. Doi copii au fost internați în secția reanimare, 12 copii în secția pediatrie, iar persoana matură în secția terapie, transmite IPN.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale menţionează că despre acest caz au fost informați specialiștii de la Centrul Național de Sănătate Publică, iar pentru coordonarea conduitei tratamentului au fost consultați specialiștii de la TOXAPEL, AVIASAN și Institutul Mamei și Copilului.

Potrivit MSMPS, copiilor le-a fost acordată toată asistență medicală necesară și în prezent starea lor este în afara oricărui pericol. Din ultimele informații, se presupune că intoxicația a survenit în urma dispersării de vapori de gaz dintr-un spay de gaz, de către un copil în sala de clasă din cadrul instituției din învățământ din satul Pereni, raionul Rezina.

Ministerul monitorizează situația în dinamică și coordonează activitatea specialiștilor din teritoriu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/intoxicatie-in-grup-intr-un-gimnaziu-din-raionul-rezina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19