Select your Top Menu from wp menus

Interceptări dintre şeful FISC-ului, premierul Filat şi alţi lideri PLDM au fost făcute publice astăzi. AUDIO

Astăzi către instituţiile de presă, din partea unor persoane anonime, autointitulate „procurori pentru adevăr”, au fost distribuite înregistrări audio cu convorbiri interceptate.

Autorii pretind că în secvenţele audio apar vocile şefului FISC, Nicolae Vicol, premierului Vlad Filat, ministrului Dorin Recean, Iurie Ciocan, Valeriu Streleţ, Vasile Gudima, Andrian Gavriliţă, etc, transmite unimedia.info.

În înregistrările unde se pretinde că discută Vlad Filat cu Nicolae Vicol, primul îi cere șefului FISCULUI să fie mai prudent cu investitorii străini, deoarece scandalul Draexlmaier a luat așa amploare încât îl telefoanează germanii și ambasadorul de la Chișinău. La fel, într-o altă discuție se arată cum o voce care seamănă cu cea a premierului Filat îi sugerează lui Vicol să blocheze conturile unei companii. La fel, lui Vicol i s-ar sugera să faciliteze regimul fiscal în cazul firmei Multival, deoarece FISCUL „i-ar omorî prin contoale fiscale”.

Într-o altă înregistrare audio, o voce despre care se spune că i-ar aparține lui Nicolae Vicol, acesta solicită subalternilor din regiune să ceară de la angajați semnături în alb de demisie, astfel încât să poată fi dați afară ușor în caz de încălcări.

Într-o discuție despre care se spune că s-ar purta între Dorin Recean și Nicolae Vicol, primul se arată  supărat  din cauza unui control la un agent economic. Într-o altă discuție care ar fi avut loc între Iurie Ciocan și Nicolae Vicol primul vrea să se asigure că controalele de la Basarabia Nord nu depășesc norma legală.

Solicitat de „Adevărul“, purtătorul de cuvânt al prim-ministrului, Igor Volniţchi, a declarat: „urmează să vedem ce e cu aceste interceptări, după care ne vom pronunţa“. Şi liderul fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ, a evitat să comenteze înregistrările până nu le va auzi.
În acelaşi timp, avocata lui Nicolae Vicol, Ana Ursache, este convinsă că aceste interceptări sunt ilegale, iar secvenţele audio – truncate
Filat il cearta pe Vicol ca nu a scos postul fiscal si controlul de la firma producatoare de spirt Multival din Alexandreni

Strelet vorbeste cu Vicol despre candidatura sefului fisc la Balti

Vicol discuta cu sef IF Hincesti-Loghin ca toata republica trebuie sa fie verde

ALte înregistrări audio pot fi găsite pe urmatoarle link-uri

Interceptări 2

Interceptări 3

Interceptări 4

Interceptări 5


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/interceptari-dintre-seful-fisc-ului-premierul-filat-si-alti-lideri-pldm-au-fost-facute-publice-astazi-audio/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19