Select your Top Menu from wp menus

Intemperia de ieri a omorât o femeie la Fălesti.

Intemperia de ieri a omorât o femeie la Fălesti. Potrivt Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale femeia în vârstă de de 31 de ani, din satul Glinjeni, raionul Făleşti, a fost lovită mortal de fulger.
Amintim că săptămâna trecuta un bărbat în vârstă de 50 de ani, originar din satul Talmaza, raionul Ştefan – Vodă a decedat după ce a fost lovit de fulger.
De la începutul anului, în republică au fost înregistrate 7 cazuri de acest gen.
În afară de jertfe umane au fost inregistrate şi cele materiale
Potrivit ultimelor informaţii, rămân deconectate de la energia electică 109 localităţi din 13 raioane, iar 7 localităţi din 4 raioane- fără conexiune de la telefonia fixă. Tot în urma ploilor, în mai multe localităţi din 12 raioane Sîngerei, Bălţi, Drochia, Dubăsari, Străşeni , Anenii Noi, Rezina, Făleşti, Floreşti, Donduşeni şi Teleneştu, au fost doborîţi peste 100 de copaci care au blocat mai multe străzi. Au mai fost deteriorate acoperişurilor a peste 30 case particulare, 2 case de cultură, 7 instituţii de învăţămînt şi a două primării. Compromise au fost 20 ha livezi, şi aproximativ 300 ha de culture agricole.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/intemperia-de-ieri-a-omorat-o-femeie-la-falesti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19