Select your Top Menu from wp menus

Intamplare incredibila: O femeie „moarta” de 6 zile a inviat in sicriu

O intamplare incredibila s-a petrecut in China, in localitatea Beiliu, din provincia Guangxi, unde o batrana de 95 de ani, ce a ramas fara suflare si care fusese pusa in sicriu, a inviat miraculos cu o zi inainte de inmormantare.

O femeie in varsta de 95 de ani din China, considerata moarta de vecinii sai, s-a trezit dupa sase zile si dupa ce fusese asezata in sicriu, pentru a fi inmormantata, informeaza Daily Mail.

Femeia, pe nume Li Xiufeng, a fost gasita nemiscata si fara suflare in patul sau de un vecin. Cand vecinul a descoperit-o nu a putut sa o trezeasca si a crezut ca femeia a murit.

Cum doamna Xiufeng a trait singura, vecinii au facut pregatirile pentru inmormantare, iar femeia „moarta” a fost asezata in sicriu, unde a stat doua zile.

Sicriul a fost asezat in casa, conform traditiei chinezesti, pentru ca rudele si prietenii sa-i aduca un ultim omagiu batranei.

Insa,  cu o zi inainte de inmormantare,  „cadavrul” disparut. Vecinii au gasit sicriul gol si au gasit-o mai tarziu pe batrana de 95 de ani, in bucataria sa.

„Am dormit pentru o lunga perioada de timp. Dupa ce m-am trezit, mi-a fost atat de foame, incat m-am dus sa gatesc ceva. Am impins capacul (sicriului) mult timp, pana sa-l pot deschide”, a spus batrana.

Medicii au declarat ca doamna Xiufeng a suferit de o „moarte artificiala”, cand o persoana nu respira, dar corpul ramane cald. „Datorita traditiei locale de a tine sicriul mai multe zile in casa, femeia a putut fi salvata”, a spus un medic chinez.

Sursa: ziare.com


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/intamplare-incredibila-o-femeie-moarta-de-6-zile-a-inviat-in-sicriu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19