Select your Top Menu from wp menus

Instructor auto învinuit de trafic de influenţă

Serviciul Nord al Procuraturii Anticorupţie a finalizat urmărirea penală în cauza penală de învinuire a unui profesor din cadrul Şcolii Auto din Edineţ.

Profesorului este învinuit de procurori că, la sfârşitul anului trecut i-ar fi cerut unui bărbat 400 de euro pentru a-i aranja susţinerea cu succes a examenului de calificare auto şi eliberarea permisului de conducere pentru categoriile B şi C.

Instructorul auto a fost reţinut în flagrant de procurori şi ofiţerii anticorupţie imediat după primirea banilor.

Inculpatul are interdicţia de a părăsi hotarele ţării, iar cauza penală a fost expediată spre examinare Judecătoriei Edineţ.

Dacă va fi recunoscut culpabil de cele incriminate, învinuitul riscă o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/instructor-auto-invinuit-de-trafic-de-influenta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19