Select your Top Menu from wp menus

Inspectorii de patrulare au depistat într-un automobil 21 de pachețele cu droguri. Șoferul și pasagerul său erau drogați.

Sâmbătă, aproximativ la ora 21:00, pe traseul M3, km 127, un echipaj de patrulare a observat o mașină de model Opel Astra, șoferul căreia conducea neadecvat încălcând mai multe reguli de circulație, inclusiv conducerea autovehiculului pe contrasens.

Fiind oprit pentru documentare, șoferul, care avea alături încă o persoană, a încercat să fugă, dar a fost reținut imediat de oamenii legii. În cadrul documentării s-a stabilit că la volanul mașinii se afla un bărbat de 36 de ani, locuitor al orașului Comrat, iar pasagerul său era un bărbat de 30 de ani, originar din același oraș.

După examinarea mijlocului de transport, pe podeaua mașinii a fost găsit un pachet din polietilenă în care se aflau 19 pachețele ce conțineau o substanță de culoare cafenie. În buzunarul stâng al șoferului a fost găsită o sticlă de 10 ml, cu o substanță lichidă, de culoare cafenie, cu miros specific și 2 pachețele cu aceeași substanță găsită în salonul mașinii. În rezultatul prelevării probelor biologice, s-a stabilit că atât șoferul, cât și pasagerul acestuia se aflau sub influența substanțelor narcotice.

În acest caz a fost deschisă o anchetă. Ambii bărbați vor fi sancționați pentru consum de droguri, iar șoferul și pentru conducerea automobilului sub influența substanțelor narcotice.

Inspectoratul General al Poliției îndeamnă cetățenii să se abțină de la consumul substanțelor narcotice, iar conducătorii auto să nu conducă sub influența acestora.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inspectorii-de-patrulare-au-depistat-intr-un-automobil-21-de-pachetele-cu-droguri-soferul-si-pasagerul-sau-erau-drogati/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19