Select your Top Menu from wp menus

Inspectoratele de Poliție din zona Orhei au discutat despre proiectul ”Bunici Grijulii”

Reprezentanții Inspectoratelor de poliție Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, aleșii locali, învățători, părinți și primari din raioanele nominalizate au fost familiarizați astăzi cu obiectivele și importanța implementării proiectului „Bunicii Grijulii”, în cadrul unei ședințe cu conducerea Inspectoratului General al Poliției.
În cadrul întrunirii, Șeful – adjunct al poliției naționale, Gheorghe Cavcaliuc a vorbit despre modul cum este asigurată siguranța copiilor în statele europene cu implicarea persoanelor de vârsta a treia, și anume, despre proiectul „Bunicii Grijulii”, se spune într-un comunicat remis Radio Orhei.
„Bunicii grijulii” este prima acțiune în cadrul proiectului de inițiativă „Alternative pentru siguranța copilului tău” , și îndeamnă membrii societății să facă voluntariat în vederea asigurării securității copiilor la intersecții și în trafic. Participanții s-au oferit să transmită mesajul proiectului părinților și voluntarilor care se implică activ în acțiuni de interes social pentru a realiza această inițiativă.
Proiectul urmărește mai multe obiective, precum, familiarizarea copiilor cu regulile de siguranță personală, respectarea regulilor de circulație rutieră, consolidarea dialogului între tânăra generație și persoanele de vârsta a treia.
Conducerea Inspectoratului General al Poliției și a Inspectoratului de Poliție Orhei, îndeamnă bunicii să se implice și să facă parte din acest proiect, pentru siguranța copilor și a viitorului nostru. Cetățenii au fost familiarizați cu una dintre cele mai eficiente metode ale proiectului nominalizat și îndemnați să se implice activ în promovarea și realizarea dezideratului propus prin implementarea proiectului „Bunicii grijulii”, care va fi lansat oficial la data de 4 mai anul curent.
Pentru mai multe informații despre proiectul „Bunicii Grijulii” putețI găsi la numerele de telefon: 060266686 sau 060232828.
Evenimentul a avut loc în incinta Palatului Raional de Cultură din orașul Rezina


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inspectoratele-de-politie-din-zona-orhei-au-discutat-despre-proiectul-bunici-grijulii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19