Select your Top Menu from wp menus

Înotătorii din Orhei s-au întors cu mai multe medalii de la competițiile din Odesa, Ucraina

Un grup de copii din Orhei care practică înotul au obținut un palmares impresionant de medalii la recentele competiții din Odesa Ucraina. Micuții sportivi au reușit să strângă 3 medalii de aur, 5 medalii de argint și 6 medalii de bronz. Nominal medaliile sunt repartizate în felul următor:
Victor Costin – 1 medalie de agint, 1 medalie de bronz
Dan Costin – 1 medalie de aur, 1 medalie de argint, 1 medalie de bronz
Miroslav Apostol – 1 medalie de argint, 2 medalii de bronz
Magdalena Cujba – 1 medalie de bronz, 1 medalie de argint
Darius Stegărescu – 2 medalii de aur, 1 medalie de argint
Andrian Codreanu – 1 medalie de bronz.
Copiii, care au vârstele între 7 și 10 ani au concurat la diferite stiluri de înot în cadrul competițiilor la care au participat câteva sute de sportivi cu vârsta de până la 17 ani.
Sportivii din Orhei sunt antrenați de Oleg Rotari în cadrul secției de înot pe care o conduce, ce activează de 3 ani la un centru medical privat. Pe parcursul anilor copiii din Orhei au acumulat mai multe premii la diferite competiții naționale și internaționale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inotatorii-din-orhei-s-au-intors-cu-mai-multe-medalii-de-la-competitiile-din-odesa-ucraina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19