Select your Top Menu from wp menus

Inmormântată cu papuci de aur și bijuterii de 500.000 de dolari

Whitney Houston  a fost înmormântată sâmbătă, în cadrul unei ceremonii private, în orașul natal Newark, din New Jersey. Potrivit presei internaționale, care a publicat și o fotografie cu sicriul acesteia, Whitney Houston a fost înhumată cu papuci din aur și bijuterii în valoare de o jumătate de milion de dolari, scrie Evz.ro.

Publicarea, pe prima pagină a National Enquirer, a fotografiei cu trupul artistei în sicriu, a atras numeroase critici în presa străină. Potrivit Daily Mail, publicația a procedat la fel și la moartea lui John Lennon și la cea a lui Elvis Presley.
Whitney Houston a murit pe 11 februarie la vârsta de 48 de ani. Presa americană scrie că interpreta ar fi ar fi luat Xanax, un medicament cu efecte sedative puternice, în combinaţie cu alcool, şi ar fi adormit în cadă, fapt care ar fi condus la decesul său prin înecare.
sursa: evz.ro

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inmormantata-cu-papuci-de-aur-si-bijuterii-de-500-000-de-dolari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19