Select your Top Menu from wp menus

Îngrozitor! Capitala Chile a fost invadată de zombie! VIDEO

Circa 20.000 de persoane au mărşăluit sâmbătă în capitala chiliană, Santiago de Chile, deghizate în „zombi”, în cadrul celei de-a şasea ediţii a Marşului Zombi, relatează AFP, citând o estimare a poliţiei.

Sub un soare arzător, participanţii, veniţi în număr record, s-au îndreptat spre Piaţa Italia, din centrul oraşului, pe fondul strigătelor de spaimă şi gemetelor scoase de „zombi”.

Înarmaţi cu bâte şi cuţite însângerate, cu feţe extrem de palide, marcate cu răni adânci, sau cu măşti demne de cele mai înfricoşătoare filme de groază, participanţii au mărşăluit doi kilometri, în cadrul unui eveniment considerat drept un „act cultural”


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ingrozitor-capitala-chile-a-fost-invadata-de-zombie-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19