Select your Top Menu from wp menus

Infracţiunile contra patrimoniului constituie o jumătate din numărul încălcărilor de lege din luna ianuraire înregistrate în raionul Orhei.

Infracţiunile contra patrimoniului constituie o jumătate din numărul încălcărilor de lege din luna ianuraire înregistrate în raionul Orhei.
Potrivit statisticilor oficiale în prima lună a anului, în raionul Orhei au fost înregistrate 71 de infracţiuni, dintre acestea fiind descoperite de poliţie 39, sau aproximativ 55%.
Printre infracţiunile mai grave se numără un omor, 2 infracţiuni de gen sexual, şi o răpire de mijloc de transport care au şi fost descoperite. În acelaşi timp majoritatea infracţiunilor contra patrimoniului au fost nedescoperite în raionul Orhei. Printre acestea se numără 1 jaf, 3 furturi de animale domestice, iar din cele 21 de furturi din locuinţe de poliţie au fost descopeite doar 5. Totodată statistica oficială menţionează şi alte 9 infracţiuni care sunt atribuite la categoria –alte furturi, dintre care nici una nu a fost descoperită.
Printre furturile nedescoperite se numără şi dispariţia mai multor coşuri de gunoi instalate în oraş. Astel din cele 420 de coşuri de metal instalate anul trecut în oraş au fost furate deja 25, câteva furturi producându-se în luna ianuarie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/infractiunile-contra-patrimoniului-constituie-o-jumatate-din-numarul-incalcarilor-de-lege-din-luna-ianuraire-inregistrate-in-raionul-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19