Select your Top Menu from wp menus

Informaţia că moldovenilor în Rusia nu li se mai eliberează permise de muncă este FALSĂ

Biroul pentru relații cu diaspora (BRD) anunță că informațiile apărute recent pe unele site-uri din Republica Moldova precum că Serviciul Federal de Migrațiune din Federația Rusă a sistat eliberarea patentelor și permiselor de muncă pentru cetățenii Republicii Moldova este falsă.

Contactați de BRD, reprezentanții Serviciului Federal de Migrațiune au dezmințit aceste informații.

În context se îndeamnă toate asociațiile din diasporă, în special cele din Federația Rusă, precum și toți cei care administrează conținutul paginilor/portalurilor de știri să verifice informațiile înainte de a le publica.Potrivit comunicatului BRD o informație tirajată fără a fi verificată riscă să inducă panică în societate, la fel poate duce la înrăutățirea relațiilor bilaterale.

BRD îşi exprimă regretul când anumite asociatii își fac publicitate gratuită pentru serviciile prestate de către ei contra plată.

De menţionat că unele media din Chişinău au preluat informaţia tirajată pe pagina electronică a Congresului Diasporelor Moldoveneşti din Rusia potrivit căreia moldovenilor nu le se mai eliberează permise de muncă din motive tehnice.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/informatia-ca-moldovenilor-in-rusia-nu-li-se-mai-elibereaza-permise-de-munca-este-falsa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19