Select your Top Menu from wp menus

INEDIT: Tabără de odihnă CLANDESTINĂ, nu departe de Orhei!

O tabara de odihna clandestina a fost descoperita in satul Bulaesti,  raionul Orhei.
Tabara,  prevazuta pentru odihna zilnica a 80 de copii,  a fost deschisa de adeptii Uniunii Bisericii Baptiste „Harul Bisericesc” din s.Bulăeşti , chiar in incinta scolii din localitate. Aceasta, cu acordul  administratiei gimnaziului. Partea proasta e ca nicio alta institutie nu a autorizat activitatea taberei pentru copii. 

Tabara a fost descoperita la sfarsitul saptamanii trecute datorita unor informatii care le-au fost furnizate autoritatilor competente si abilitate cu autorizarea. Responsabili de la Direcţia Învăţămînt si Centrul de sanatate Publica Orhei s-au deplasat la Bulaiesti si au constatat că administraţia gimnaziului impreuna cu reprezentanţii Uniunii Bisericii Baptiste „Harul Bisericesc”, fără o coordonare prealabilă cu autorităţile competente, au organizat o tabără cu sejur de zi pentru 80 de copii.

In timpul controlului inopinat a fost intocmita o lista intreaga de incalcari ale normelor sanitaro-igienice, in primul rand, in alimentarea copiilor facuta pe seama Bisericii Baptiste.
Directorul gimnaziului din Bulaesti, Maria Bîrcă, a fost supusa unei amenzi in suma de 3000 lei, iar tabara clandestina a fost inchisa.

Pentru acest sezon estival, in raionul Orhei au fost autorizate 5  tabere de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor. In prezent, functioneaza 4 , în care se odihnesc 1152 de copii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inedit-tabara-de-odihna-clandestina-nu-departe-de-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19