Select your Top Menu from wp menus

Indian, reţinut de poliţia moldovenească după o lună de căutări

Un indian a fost reţinut de poliţia moldovenească şi este suspectat de organizarea migraţiei ilegale. Potrivit oamenilor legii, bărbatul este membru al unei grupări criminale internaţionale, iar în lumea interlopă este cunoscut drept “Jymmy”.

Conform angajaţilor MAI, Jymmy a organizat migraţia ilegală pe teritoriul Moldoveni a patru persoane străine cu vârsta cuprinsă între 25-30 de ani. Acestea sunt originare din Afganistan, India şi Pakistan şi intenţionau să ajungă în Uniunea Europeană. Până au ajuns în Moldova, ei au traversat clandestin hotarele a mai multor state.
Pentru a ajunge în ţara de destinaţie ei i-au achitat lui Jymmy între 2500 – 3500 de dolari.

Grupul de persoane a fost reţinut de către oamenii legii pe data de 3 aprilie, într-o casă de locuit din satul Căpriana. Aceştia nu aveau acte de identitate şi au fost amendaţi de către autorităţile moldovene cu câte 1000 de lei.

Actualmente, aceştia sunt plasaţi în Centrul de Plasament Temporar al Străinilor, de unde, în decurs de două luni, urmează să fie expulzaţi în ţara de origine.

La o lună de la depistarea cetăţenilor străini pe teritoriul ţării, poliţia a reţinut şi indianul suspectat de organizarea migraţiei ilegale.
Pe numele bănuitului a fost pornită cauza penală pentru organizarea migraţiei ilegale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/indian-retinut-de-politia-moldoveneasca-dupa-o-luna-de-cautari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19