Select your Top Menu from wp menus

India: Şase persoane arestate într-un nou caz de viol colectiv

Şase bărbaţi au fost arestaţi într-un nou caz de viol colectiv ce a avut loc în nordul Indiei, a indicat duminică poliţia locală, la mai puţin de o lună după ce un caz similar a provocat reacţii de revoltă în ţară, scrie AGERPRES.
Victima urcase în autobuz pentru a merge la familia soţului ei, în statul Punjab (nord). Ea a fost coborâtă din autobuz şi dusă într-o casă de lângă oraşul Amritsar, unde a fost violată de către şoferul autovehiculului şi de alţi cinci bărbaţi, după care a fost lăsată în stradă, lângă localitatea unde trebuia să ajungă.

Acest fapt are loc după ce un caz similar s-a petrecut la 16 decembrie, la New Delhi. O studentă de 23 de ani a fost violată în repetate rânduri, agresată sexual cu o rangă de fier ruginită şi apoi aruncată din autobuz, alături de prietenul cu care fusese la film. Tânăra a murit la Singapore, unde fusese transferată cu leziuni grave la intestin şi creier.

Poliţia a arestat în acest caz cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani, care riscă pedeapsa cu moartea dacă vor fi găsiţi vinovaţi.

Caracterul deosebit de brutal al acestui atac a declanşat proteste fără precedent până acum în India împotriva agresiunilor şi violurilor comise în ţară fără ca aceste fapte să fie pedepsite.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/india-sase-persoane-arestate-intr-un-nou-caz-de-viol-colectiv/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19