Select your Top Menu from wp menus

Incinerare accidentală: dimineaţa a murit, iar după amiaza a ars în casa cuprinsă de flăcări

O nenorocire dublă a avut loc  în satul Ivancea: corpul  unui bătrân   decedat  a fost carbonizat cu câteva ore mai târziu, intr-un incendiu care a izbucnit în timpul pregătirilor pentru  înmormântare şi care a mistuit intreaga casă a defunctului.

Un batrân  în vârstă de 80 de ani din satul Ivancea, Orhei  s-a stins din viaţă  în jurul orei 5 dimineaţa. După amiază, fiica răposatului, care veghea la căpătâiul tatălui, a ieşit din casă pentru vreo jumătate de oră. A fost îndeajuns pentru ca de la lumânările aprinse să izbucnească un incendiu. În casă nu se mai afla nimeni: soţia defunctului plecase la Chishinau pentru a pregăti documentele de înmormântare  în Capitală, de unde cei doi au trecut cu traiul la Ivancea cu vreo 10 ani în urmă.

Pompierii au fost anunţaţi despre incendiu de către vecini. Potrivit căpitanului Vladimir Druta, inspector superior DSE , echipa de la Orhei, împreună cu sătenii au turnat  pe flăcări apă dintr-o autospecială şi un tractor. Totuşi, casa de aproximativ 50 m pătraţi, clădită din chirpici, nu a  putut fi salvată. Într-una din camere pompierii au găsit trupul carbonizat al răposatului.

Acest caz dramatic s-a întâmplat  la sfârşitul săptămânii trecute, iar la începutul săptămânii curente un incendiu a izbucnit inexplicabil, într-o zi ploioasă, chiar pe malul iazului din Orhei.

Un trecător a telefonat la pompieri din cauza fumului care îi părea că se ridică de la mijlocul iazului. În realitate, ardea  căsuţa de pază şi terasa din stuf a acesteia, de pe malul apei. Pompierii au reuşit să scoată din căsuţa de lemn doar câteva lucruri  şi unele documente ale societăţii  comerciale  care gestionează iazul.

Cauza izbucnirii  şi pagubele pricinuite de incendiu urmează a fi stabilite.

foto: desktopwallpapers.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/incinerare-accidentala-dimineata-a-murit-iar-dupa-amiaza-a-ars-in-casa-cuprinsa-de-flacari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19