Select your Top Menu from wp menus

Incident la summitul BRICS. Bodyguarzii lui Putin S-AU LUAT LA HARŢĂ cu „securiştii” sud-africani VIDEO

Un incident scandalos a avut loc la summitul BRICS din Africa de Sud atunci, când gărzile de corp ale preşedintelul Vladimir Putin au avut o altercaţie cu ofiţerii de securitate locali. Cei din urmă nu le-au permis bodygurazilor ruşi să intre în clădire, relatează RT.

Forţele sud-africane şi-au luat rolul mult prea în serios, au tăiat calea echipei de securitate ruse şi i-au obligat pe membrii acesteia să iasă afară.

În imaginile surprinse de jurnalişti se observă cum Putin intră în clădire însoţit de gărzile sale de corp, dar la câteva secunde un agent sud-african intervine şi blochează accesul masivilor ofiţeri ruşi.

Cu toate că au încercat să-i convingă că fac parte din delegaţia preşedintelui Putin, ruşii au rămas perplex de insistenţa omologilor, care le repetau pe un ton imperativ „OUT! OUT!” .

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Putin, Dmitry Peskov, a spus că incidentul a fost provocat din vina gazdelor. El a precizat că organizarea summitului a fost mult sub aşteptări.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/incident-la-summitul-brics-bodyguarzii-lui-putin-s-au-luat-la-harta-cu-securistii-sud-africani-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19