Select your Top Menu from wp menus

Incident fatal la Teleşeu: moartea unui tanăr, impuşcat in picioare

Noaptea trecuta, un locuitor al satului Teleseu a decedat in drum spre spitalul din Orhei. Decesul a survenit in rezultatul unei impuscaturi in picior si a sangerarii abundente care a condus la pierderea  unei cantitati vitale de sange. Barbatul a fost impuscat la ceas de noapte tarzie,  intr-o zona de hotar a  unui lan de porumb si a padurii de la Teleseu. 

Potrivit informatiei oferite de Comisariatul  Raional de Politie (CRP) Orhei,  pentru moment, se presupune ca tragedia s-a produs din cauza unei coincidente nefericite. Una din primele versiuni   examinate in prezent de oamenii legii este faptul ca tanarul ar fi mers la furat porumb din lanul din localitate.

In  aceeasi seara,  niste persoane necunoscute ar fi organizat o ambuscada, in  asteptarea porcilor salbatici  care,  spun localnicii, in ultima vreme si-au facut aparitia la Teleseu de mai multe ori .

Auzind fosnetul porumbulu, cei care stateau la panda au tras focuri in directia de unde venea zgomotul,   impuscaturile fiind aproximate la inaltimea unui mistret. L-au nimerit insa in picioare pe barbatul din lanul de porumb.

Victima incidentului din noaptea trecuta este un tanar familist, cu doi copii. Acesta a murit pe drum, in imprejurimile satului Peresecina,  in ambulanta care il transporta la  spitalul din Orhei.

CRP Orhei desfasoara actiuni operative si de investigatie in vederea stabilirii  persoanei  care a efectuat impuscatura si stabilirii tuturor circumstantelor legate de decesul de la Teleseu.