Select your Top Menu from wp menus

Închisoare de la 12 la 20 de ani pentru grănicerul care şi-a înjunghiat mortal consăteanul

Procuratura militară Cahul a finalizat urmărirea penală şi a expediat instanţei de judecată cauza penală pe numele fostului militar prin contract, inspector al pichetului de grăniceri „Giurgiuleşti”, pentru omorul unei persoane săvârşit cu deosibită cruzime .

Omorul s-a produs în noaptea de 21 martie 2012, după ca militarul s-a luat la ceartă cu vecinul său.

După conflict, plutonierul şi-a ajuns vecinul din urmă la marginea satului, unde l-a înjunghiat de cîteva ori în regiunea pieptului. În seara zilei următoare cadavrul bărbatului a fost depistat de către un păstor localnic.

În rezultatul investigaţiilor a fost identificat autorul crimei, care şi-a recunoscut pe deplin vinovăţia.
În prezent, militarul se află în arest preventiv.

În cazul în care va fi recunoscut vinovat, fostul militar riscă o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 20 ani sau detenţiune pe viaţă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inchisoare-de-la-12-la-20-de-ani-pentru-granicerul-care-si-a-injunghiat-mortal-consateanul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19