Select your Top Menu from wp menus

Închiderea străzilor din Orhei, o temă ÎNCHISĂ discuţiilor în şedinţa CO VIDEO

Restricţionarea traficului rutier şi blocarea unor străzi din centrul oraşului, nu este o temă potrivită pentru discuţii în plenul Consiliului Orăşenesc (CO) Orhei. Cu acest argument a fost curmată încercarea unui consilier orăşenesc de a aborda, în cercul altor  aleşi locali,   problemele care apar din cauza sărbătorilor organizate în centrul oraşului.

În cadrul şedinţei CO Orhei de marţi, 29 decembrie, consilierul PL, Oleg Matei, a declarat că unii agenţi economici i s-au plâns pe deficienţele care apar atunci când străzile sunt închise cirulatiei transportului, aşa cum este în prezent şi aşa cum a fost anterior, de Ziua Oraşului.

  În replică, consilierul din fracţiunea majoritară, Ion Golban,  a declarat  că poliţia nu-i împiedică pe agenţii economici   să-şi aducă marfa. În dialog a intervenit  încă un  reprezentant al fracţiunii majoritare, tot el preşedintele şedinţei, Evgheni Pisov. Acesta a pus punct dialogului în momentul în care Oleg Matei vorbea despre ambuteiaje şi despre  două recente accidente rutiere care s-au produs atunci când strada centrală a  oraşului găzduia un iarmaroc. Pisov a declarat că astfel de chestiuni trebuiesc discutate cu viceprimarii, dar nu în plenul Consiliului.

Amintim că traficul rutier pe străzile din centrul oraşului Orhei este restricţionat deja de 10 zile, de când în piaţa Vasile Lupu a fost deschis Târgul de Crăciun. De două zile, de când în chiar mijlocul străzii Vasile Lupu a început instalarea unei scene imense pentru concertul de Revelion, blocajul traficului s-a extins pe un perimetru şi mai mare, iar unităţile de transport, inclusiv microbuzele de linie, sunt deviate pe alte străzi ale oraşului.

Vezi si: OBSERVATORhei: Centrul Orheiului, în CAPTIVITATE sărbătorească crescândă FOTO


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/inchiderea-strazilor-din-orhei-o-chestiune-nepotrivita-pentru-discutii-la-sedinta-co-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19