Select your Top Menu from wp menus

Incendiul provocat de o butelie de gaz a distrus parțial o casă la Pohorniceni FOTO

Flăcările pornite de la o butelie de gaz au mistuit antreul și o porțiune de acoperiș la o casă din Pohorniceni. Incidentul s-a produs în amiaza zilei de ieri, pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins locuința fiind solicitați pompierii de la DSE Orhei.

Din declarațiile proprietarei casei, făcute pentru pompieri, butelia cu gaz a fost instalată în dimineața zilei de ieri, după ce a fost adusă de la stația de alimentare cu carburanți. Câteva ore mai târziu, când femeia a intenționat să utilizeze aragazul, din reductorul buteliei au izbucnit flăcările.

Incendiul a distrus antreul și o parte din acoperișul casei, restul locuinței fiind salvat de intervenția pompierilor. Din fericire, în urma focului ce a pus stăpânire pe încăpere, nimeni nu a avut de suferit.
Potrivit comunicatului DSE Orhei, cauza prealabilă   este încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatare instalațiilor cu gaze.

  • incendiu pohorniceni 1
  • incendiu pohorniceni 2
  • incendiu pohorniceni 3
  • incendiu pohorniceni 4

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/incendiul-provocat-de-o-butelie-de-gaz-a-distrus-partial-o-casa-la-pohorniceni-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19