Select your Top Menu from wp menus

Incendiu, văzut la Orhei, de la câţiva kilometri VIDEO

Pălălaia unui incendiu care a izbucnit în această seară  în împrejurimile comunei Selişte, a putut fi văzută de la o distamță de câțiva kilometri. 

Din imaginile video surprinse de pe dealul Ivanos din Orhei  e clar  că incendiul este puternic, iar suprafaţa arderii este considerabilă.

Persoana de gardă de la  DSE Orhei a confirmat că incendiul este la Selişte,” lângă cruce”, unde deja se află  pompierii din Orhei, care  au intervenit la stingerea flăcărilor. În prealabil, ar fi vorba despre un incendiu de vegetaţie – “arde iarba”, a spus sursa.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/incendiu-vazut-la-orhei-de-la-cativa-kilometri-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19