Select your Top Menu from wp menus

Incendiu tragic: Într-un apartament de la etajul 5 a murit o persoană

 Ieri, in jurul orei 16,  intr-o locuinta din centrul  Orheiului a  izbucnit un incendiu. Dupa stingerea focului,  a fost gasit  cadavrul unui barbat trecut de 60 de ani. Se presupune ca incendiul a fost provocat de o  tigara nestinsa.

Potrivit Directiei Siuatii Exceptionale Orhei,   la semnalul telefonic  ca  la etajul 5 al blocului de locuit de pe    str. M. Sadoveanu, 22A, or. Orhei  arde un  apartament  s-a reactionat prompt.  In aproape o ora,  echipa de pompieri a reusit sa localizeze si lichideze incendiul.  In una din  camerele apartamentului, pe canapea,  a fost depistat  cadavrul unui barbat   de aproximativ 62 ani.

Specialistii de la DSE Orhei, in comun cu colaboratorii politiei au ajuns la concluzia  ca focarul se afla pe canapea, iar cauza probabilă a incendilui este imprudenţa în timpul fumatului. Victima se afla  în apartament impreuna  cu feciorul proprietarei, care este orb din copilarie.  Viata acestui barbat a fost salvata, iar alte 7 persoane au avut nevoie de evacuare.

Focul  a facut pagube doar in camera-focar, fara a se  extinde in alte incaperi ale apartamentului cu 4 camere.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/incendiu-tragic-intr-un-apartament-de-la-etajul-5-a-murit-o-persoana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19