Select your Top Menu from wp menus

Incendiu pe drum, lângă satul Donici, Orhei. O maşină s-a transformat în fier uzat FOTO

Noapea trecută, pe drumul de intrare în satul Donici, s-a aprins un automobil. În ciuda intervenţiei pompierilor din Orhei, maşina a ars în întregime, transformându-se în fier uzat, decojit de vopsea. 

Inspectorul din cadrul DSE Orhei, Afanasie Stici, a relatat că apelul telefonic despre incendiu a venit din partea unor martori oculari. Autospeciala cu patru pompieri s-a deplasat la Donici, unde, pe traseul de la intrarea în sat, ardea un automobil de model Opel Ascona. Pompierii au lichidat incendiul şi au tractat automobilul de pe partea carosabilă a drumului. Cauza şi circumstanţele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite, dar nici în maşină,  şi nici în preajmă nu se afla vreo persoană care ar fi avut de suferit în urma celor întâmplate.

Atât pompierii, cât şi poliţia susţin că nici proprietarul maşinii nu se afla la faţa locului. Ofiţerul de presă al IP Orhei, Diana Maxim, a declarat că la moment se presupune că maşina, fiind una veche şi nefuncţională, a fost abandonată  pe drum, fără supraveghere.

În anul curent, acesta este deja al treiela incendiu in care a ars o mașină. In luna martie, lângă satul Bolohani  s-a aprins un VAZ, iar în luna februarie, pe traseul national, la câțiva kilometri de la Orhei – un  autobuz.

  • OPEL ASCONA INCENDIU ORHEI (3)
  • OPEL ASCONA INCENDIU ORHEI (1)

foto: DSE Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/incendiu-pe-drum-langa-satul-donici-orhei-o-masina-s-a-transformat-in-fier-uzat-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19