Select your Top Menu from wp menus

‘Incendiu’ la Centrul de Cultură din Orhei! Zeci de pompieri şi patru autospeciale luptă cu pălălaia VIDEO

În această dimineaţă, un incendiu devastator a cuprins scena Centrului de Cultură “A.Suruceanu” din Orhei. Pompierii au intervenit la stingerea flacărilor cu patru autospeciale. O persoană s-a  intoxicat cu fum înecăcios şi a necesitat îngrijiri medicale.
Din fericire, sunt doar scene dintr-un antrenament desfăşurat în centrul oraşului Orhei.
Echipele de pompieri şi salvatori din cadrul Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei s-au întrecut în rapiditate şi precizie a acţiunilor în timpul unui incendiu. În antrenament au fost implicate şi alte servicii de urgenţă – de la asistenţa medicală şi distribuitorul de gaze naturale.
În timpul aplicaţiei, angajaţii Inspectoratului de Poliţie Orhei au blocat circulaţia transportului pe câteva străzi adiacente Centrului de Cultură.
Antrenamentul din această dimineaţă a adunat zeci de spectatori. Majoritatea – orheieni-trecători, dar şi reprezentanţi ai Departamentului Situaţii Excepţionale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/incendiu-la-centrul-de-cultura-din-orhei-zeci-de-pompieri-si-patru-autospeciale-lupta-cu-palalaia-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19