Select your Top Menu from wp menus

Incendiile s-au autostins, dar au făcut două victime

Ieri, doi bărbaţi, şi-au pierdut viaţa în urma incendiilor care au izbucnit în locuinţele lor.

Unul dintre incendii, s-a produs în satul Boşcana, raionul Criuleni. Focul a mistuit bunuri materiale şi o parte din tavanul odăii, în care a fost găsit corpul neînsufleţit al unui bărbat de 43 de ani. Incendiul s-a autostins. Cauza acestuia urmează să fie stabilită, una prealabilă fiind încălcarea normelor antiincendiare la exploatarea aparatelor de uz casnic.

Celălalt incendiu  s-a întîmplat în localitatea Duşmani, raionul Glodeni. Aici a ars lenjeria de pat, iar proprietarul de 57 de ani a decedat, intoxicîndu-se cu produse ale arderii. Şi în acest caz, incendiul s-a autostins. Inspectorii supravegherii de stat a măsurilor împotriva incendiilor, cercetează circumstanţele, iar o cauză preliminară fiind, cea a nerespectării regulilor antiincendiare la exploatarea sobei de încălzit. Se presupune, că o plapumă s-a incendiat, aflată lîngă soba supraîncălzită.

De la începutul anului, în republică au fost înregistrate 215 incendii, în care au murit 36 de persoane, dintre care 3 minori.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/incendiile-s-au-autistins-dar-au-facut-doua-victime/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19