Select your Top Menu from wp menus

Incendiile din satele Jeloboc, Orhei si Inesti, Telenesti au facut 2 victime

Incendiul din propria casa a luat viata unui barbat din satul Jeloboc.
Nenorocirea s-a intamplat in dupa amiaza zilei de duminica, 5 februarie.  Cadavrul carbonizat al barbatului in varsta de 74 de ani, invalid de categoria 1,  a fost depistat de catre pompieri. Batranul a fost carbonizat de palalaia care a  cuprins  odaia si patul  in care acesta se afla.
Potrivit inspectorului serviciului antiincendiar Orhei, capitanului Vladimir Druta, apelul despre incendiul din  satul Jeloboc  a fost inregistrat la ora 16 si 30 de minute. Ajunsi la fata locului, pompierii au gasit o constructie auxiliara, constituita din  garaj si o bucatarie de vara, care ardeau in flacari.
Vladimir Druta a  declarat ca  focul a izbucnit din cauza supraincalzirii sobei , in timp ce femeia care ingrijea de invalid nu se afla in  gospodaria victimei.
Un alt incendiu caruia, de asemenea, i-a cazut prada o persoana de varsta inaintata a avut loc la acest inceput de februarie in satul Inesti raionul Telenesti.

Vinerea trecuta,   o batrana nu a apucat sa iasa din casa care ardea  si a fost gasita de pompieri  podea, langa usa de la intrare. Seful serviciului antiincendiar de la Telenesti, Veaceslav Bulat,  a spus ca femeia care locuia singura  facea focul cu ciocleje.  Flacarile au pornit   de la jaratecul cazut din gura sobei peste cioclejele din preajma.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/incendiile-din-satele-jeloboc-orhei-si-inesti-telenesti-au-facut-2-victime/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19